Idősebbek is elkezdhetik

Sok felnőtt küzd mozgásszervi, ízületi fájdalommal, aminek az az eredménye, hogy egyáltalán nem mozognak. Pedig a szakorvosok szerint ezzel ártanak maguknak a legtöbbet.
Hogyan legyen a fájdalmas testrész ellenére életünk része a kímélő és erősítő mozgás ?
Sorstársakkal könnyebb

A csoportos foglalkozások segítenek, hiszen ha sorstársakat találunk a problémánkhoz, az kitartóbbá tehet bennünket. Ne feledjük: a mozgás öröm, és bizonyítottan kedvező hatással van az egészségre. Soha nem késő elkezdeni !


Sokan kedvelik a Pilates órákat, mert nem ugrálós, futkározós sport. A saját testünk súlyát és erejét használjuk az órákon. Erősíti, formálja az izmokat, és közben a lelket is ápolja. Hatékony mozgás, mely az ízületeket sem terheli. Javul a testtartás és szépülnek a vonalak.
Szívesen tornáznál ? Már elmúltál 50-60 éves és soha nem sportoltál ? Nem tudod hogyan kezdhetnéd el és főleg Mit ? Hol ? Kivel ?
Érzed hogy jót tenne a mozgás, mert időnként itt fáj, ott fáj. Az ízületek is berozsdásodtak, a térdek sem bírják már az ugrálós terhelést.

Nem csak nagy csoportokban, fitnesz termekben lehet mozogni. Gyere Stúdió tornára !
Mire számíthatsz ?
Maximum 4 fős kis csoportra. Ha eljönnek a barátnőid is, akkor saját zártkörű csoportod is lehet. Cipő nélkül, zokniban tornázunk, kényelmes ruhában (ami lehet póló és mackóalsó is)

A gyakorlatok nagyon egyszerűek és mindenki a saját tempójában mozoghat, dolgozhat. Kíméljük az ízületeket -térd, boka, csukló, váll ...- és különösen figyelünk a derék- és hátproblémákra.


A mozgásrendszert mozgással lehet gyógyítani.Fiatal vagy ? Hozd el anyukádat is !  

Szeretettel várunk ! 
Bejelentkezés: 0630/577 1650

Kedveld OLDALUNKAT és nézd meg a legfrissebb infókat:
https://www.facebook.com/PilatesStudioPomaz/