Ép testben, ép lélek


Hol és hogyan tárolódnak az érzelmek a testben ?

A gondolkodás és az érzelmek hatást gyakorolnak a testre (annak alakjára és szövetszerkezetére) és fordítva, a test szekezete is visszahat a gondolkodásra és az érzelmi reakciókra.

A pozitív energia segít abban, hogy a testet rugalmasan és hajlékonyan tartsuk, míg a visszafojtott cselekedetek és elnyomott vágyak következtében energiablokkok jönnek létre a fizikai testben is. Az áramlásában meggátolt energia a szövetek merevségéhez vezet pl. helytelen testtartás formájában.

Pilates technika segít az életenergiát mozgásba hozni. A Pilates gyakorlatok hatására megszűnik a merev, helytelen testtartás, az energiablokkok felszabadulnak, lehetővé téve egy új, könnyedebb létet.

A betegségek, fájdalmak amelyek életünket megnehezítik, mind egytől egyig múltbéli traumához köthetőek, amelyre talán már nem is emlékszünk. Mégis, tudatunk és tudatalattink őrzi az emlékeket és testi-lelki tüneteket produkál. A One Brain módszer segíthet feltárni és feloldani az okokat, a bajok forrását.
Azt tapasztaljuk, hogy sok fizikai tünet határozottan javul vagy eltűnik, ha a mélyen rejlő negatív stresszhez kötődő okot sikeresen oldjuk. stresszoldás ebben tud segítséget nyújtani.

Szabó Kata  06\ 30 577 1650