Ismerd meg a Pilates módszert !



Pilates ma már az egyik legnépszerűbb edzésforma, a legkisebb városok fittnesstermeiben is tartanak csoportos Pilates órákat. A Pilates gépes személyi edzés hatékonysága jóval nagyobb, mint a csoportos foglalkozások. Gyorsabban, biztonságosabban érhető el a kívánt eredmény. Formás izomzat, jó kondíció, egészséges ízületek, helyes testtartás. A gyakorlatok átmozgatják az egész testet, különösen az alakformáló mélyizomzatot erősítik. Szembetűnő változások has-, csípő- és combtájékon !

Egy Pilates stúdióban a talajon és a speciális gépen végezhető gyakorlatokból személyre szabott edzéstervet állítanak össze. A Pilates nagy figyelmet igénylő edzésforma, fontos hogy nagyon pontosan végezzük el az egyes gyakorlatokat. A képzett oktató folyamatosan korrigálja a mozgást, teljes figyelmet szentelve vendégének.

A mozgásszervi panaszokkal, súlyproblémával küzdők, a tapasztalt életkorban sportolni vágyók számára is megoldás az egyénre szabott edzésterv. Az egymásra épülő gyakorlatok lehetővé teszik hogy a fokozatosság elvét betartva a könnyebbtől a nehezebb gyakorlatok felé haladjunk. Mindig az erőnlétünknek, fizikai állapotunknak legmegfelelőbb gyakorlatokkal kezdjük az edzést.

A Pilates a nyugati világban nem csak a fitnesstermek népszerű módszerévé, hanem a műtét vagy sérülés utáni rehabilitáció fontos részévé is vált. Kiválóan alkalmazható derék és hátfájás, gátizom problémák rehabilitációs kezelésére, megelőzésére is.

Pilates az ideális mozgásforma Mindenkinek ! Bármikor elkezdhető, korhatártól függetlenül !

Információ és bejelentkezés: 06\ 30 577 1650