Melyik illik hozzád?

Elhatároztad, hogy elkezdesz mozogni, de a sok divatos mozgásforma közül nehezen döntöd el, vajon melyik mellett tedd le a voksod?

Ma már számos olyan mozgásforma létezik, amely nem csak az alakot formálja, hanem a lelki békéhez is segít eljutni. Mi a Pilates-t ajánljuk. 


Bárki alkalmazhatja ezt a módszert, aki megelőzné a csontritkulást, megbirkózna a túlsúllyal, valamint enyhítené a hátfájást, illetve az ízületek túlzott igénybevételét.

Pilates-szel megdolgoztathatod a tested, és a gyakorlatok pontos végrehajtásával javíthatod a testtartásod is.A könnyed mozdulatok nem fejtenek ki erős nyomást vagy feszítést az ízületekre. 
A legmélyebben húzódó izmok edzését is biztosítja. A precíz pozíciók, az apró mozdulatok aktiválják az izmokat, miközben javíthatsz az izmok rugalmasságán, és még mozgékonyabb leszel.

A gyakorlatok elősegítik a belső szervek optimális működését, stimulálják a vérkeringést, oxigénnel töltik meg a véráramlatot, hatásukra endorfin szabadul fel, amelyeknek köszönhetően jól érzed magad a bőrödben. 

Megtanít figyelni a testedre. Elfogadni, hogy csak a természet által felállított korlátok között alakíthatod a testfelépítésed. Egy idő után akár egy-egy számmal kisebb ruhát vehetsz fel, miközben lehet, hogy a testsúlyod különösebben nem változik. Kulcs a rendszeresség !

Minden gyakorlat harmóniában van a test anatómiájával. A mozdulatok különböző izomcsoportokat dolgoztatnak meg, az éppen nem dolgozó izmokat tudatosan lazítjuk, pihentetjük.

A technikát Joseph Pilates fejlesztette ki, ötvözte a legfontosabb keleti és nyugati mozgásformákat. A testet és a szellemet egységként tekinti, amelyek teljes harmóniában működnek együtt. A keleti megközelítés a nyugalmat hangsúlyozza, míg a nyugati az aktív mozgást emeli ki. A Pilates mind a kettőt egyszerre hozza el, ezáltal segít visszaszerezni a természetes egyensúlyt. 

A fizikai és a mentális erő fokozódik, így ez a mozgásforma azoknak is ideális, akik stresszes életet élnek.

Bárki kipróbálhatja a Pilatest, aki a mozgás terén szeretne valami újdonságot.

PILATES STUDIO Pomáz

Bejelentkezés : 0630/ 577 1650



Gyógyító mozgás az otthonodban online
Elég egy telefon vagy laptop és látlak Téged mozgás közben, segítek!

06305771650 Szabó Kata
Messenger -