Mire számíthatsz, ha eljössz hozzánk ?

Mindannyian tudjuk, hogy a testmozgás fontos a jó alak eléréséhez. A legtöbb esetben éppen ezért kezdünk el edzeni. De nem ez a rendszeres testmozgás egyetlen pozitív hatása, nagyon sok más fontos előnnyel is számolhatunk.

A testmozgás jótékony hatásai

1. Jó közérzet
Szeretnél jó hangulatú és optimista lenni? A Pilates hatására erősebb, kitartóbb, rugalmasabb leszel. Megváltozik a testtartás, javul a külső megjelenés, megerősödik az önbizalmad is.
2. Jobb alvás
Az edzés következtében izmaid kevésbé lesznek feszültek, könnyebben ellazulsz. Gyorsabban elalszol, mélyebben alszol és reggel frissebben ébredsz fel.
3. Jótékony hatás az emésztőrendszerre
A mozgás pozitív hatással van az emésztőrendszerre is.
4. Fiatalság megőrzése
A rendszeres testedzés javítja az izmok, az ízületek, az immunrendszer, az idegrendszer, a hormonrendszer, a szervek, a vér- és nyirokkeringés stb. állapotát. Hosszútávon megőrizhető az egészség. Felesleges hatalmas összegeket költeni egészséget és megfiatalodást ígérő termékekre. Az öregedési folyamatok lelassításához az is elég, ha rendszeresen mozgunk.
5. Stressz csökkentése
A mozgás segít megbirkózni a fizikai és mentális stressz hatásaival, és csökkenti a pánikrohamok előfordulásának valószínűségét.
6. Gerincfájdalmak enyhítése, testtartás javítása
A Pilates gyakorlatok átmozgatják a gerincet, erősítik a hátizmokat és enyhítik vagy megszüntetik a hát- és derék fájdalmakat.
7. Nagyobb rugalmasság
Folyamatosan törekszünk a rugalmasság, mozgékonyság megőrzésére és fejlesztésére is.
8. Pozitív hatás a szellemi képességekre
A Pilates kellemes mellékhatásaként a koncentrációs képesség is javul. Otthon is tapasztalni fogod: frissebben és koncentráltabban nézhetsz szembe a napi feladatok kihívásaival.
9. Egészségesebb bőr
A magasabb oxigénszintnek és a jobb vérkeringésnek köszönhetően a bőröd rugalmasabbá válik, frissebb fiatalosabb lesz.
10. Erősebb és egészségesebb csontok
Az edzés javítja a vérkeringést és a tápanyagok csontokba áramlását, ami csökkenti a törések és csontritkulás kockázatát.
+ 1 Megelőzés
A testmozgás enyhíti a már kialakult betegségek tüneteit, és megakadályozza az új betegségek kialakulását.
Most már éppen elég érvet ismersz. GYERE TE IS !




Gyógyító mozgás az otthonodban online
Elég egy telefon vagy laptop és látlak Téged mozgás közben, segítek!

06305771650 Szabó Kata
Messenger -