Pilates és a Csillagok

Hogyan lehet valaki szexis negyvenes anyuka? 

Denise Richards 
A háromgyermekes színésznő 41 évesen is tökéletes formában van és keményen dolgozik azért, hogy ez így is maradjon. Az egyik titka a PILATES, melyben magánedző segíti fejlődését.
 „A pilates, hasonlóan a jógához megnyugtat, átmozgatja az összes izmomat és az egyik legjobb alakformáló torna. Persze nem mindenki engedheti meg magának, hogy saját oktatója legyen, de bárki részt vehet egy csoportos pilatesórán. Ha társaságban edzel, akkor a többiek segítenek megtartani a kezdeti lelkesedést, inspirálóan hatnak rád.”  

Jennifer Anniston, aki azt mondja magáról: „Én pilates és jógafüggő vagyok! Csípő problémáim voltak. Krónikus hátfájással és idegbecsípődéssel bajlódtam, mindez megoldódott. Imádom. Úgy érzem magam tőle, mintha magasabb volnék.”  

A rajongók közé tartozik még a Szex és New York szinte valamennyi szereplője például Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, de a másik „Jóbarátos” Courtney Cox is, sőt a gyönyörű Charlize Theron, vagy Gwyneth Paltrow is. Azonban nem csak a hölgyek körében vált kedvelté, hiszen Hugh Grant is ezzel erősít. 


Pilates Studio Pomaz 06 30/ 577 1650

Gyógyító mozgás az otthonodban online
Elég egy telefon vagy laptop és látlak Téged mozgás közben, segítek!

06305771650 Szabó Kata
Messenger -